Antena 3 CNN Actualitate Avea 16 ani si a acceptat de foame sa se vada cu parintele Pomohaci! "M-a dus intr-un apartament si mi-a spus din prima sa ma dezbrac"

Avea 16 ani si a acceptat de foame sa se vada cu parintele Pomohaci! "M-a dus intr-un apartament si mi-a spus din prima sa ma dezbrac"

Avea 16 ani si a acceptat de foame sa se vada cu parintele Pomohaci! "M-a dus intr-un apartament si mi-a spus din prima sa ma dezbrac"
11 Iul 2017   •   20:39

Un tanar din Cluj a recunoscut aventura pe care ar fi avut-o cu parintele Cristian Pomohaci, in trecut, in urma cu 12 ani. Bogdan Arabolu a fost de acord sa isi dezvaluie identitatea si sa isi experientele cu parintele din trecut.
 

"Aveam 16 ani. Stia ca sunt minor. Mi-a cerut buletinul si nu l-a deranjat. Numele meu este Bogdan Arabolu, mi-am dat seama ca el este acelasi individ cu care m-am intalnit acum 12 ani in Cluj. M-am hotarat sa zic adevarul, desi stiu ca ma va costa acest lucru.
Pe atunci petreceam mult timp pe site-uri de intalniri pentru homosexuali. Am fost contactat printr-un mesaj simplu, un anume Radu, spunea ca are 29 de ani, iar eu i-am spus ca este prea in varsta pentru mine. M-a intrebat daca accept contracost. Eu am acceptat pentru ca nu aveam nici bani de mancare atunci. pentru mine a fost sansa. De asta am sfarsit in situatia respectiva.

M-a intrebat daca sunt activ, pasiv, cati centimetri are dotarea si asa mai departe. I-am dat numarul de telefon, m-a sunat si ne-am intalnit la o benzinarie. A venit cu masina, imbracat intr-o pereche de blugi si o camasa. Mi-a spus ca ii place sa cante, avea si un cd in masina. De acolo am mers 5-10 minute cu masina pana la un bloc. Am intrat in casa, mi-a pus mana la organele genitale si mi-a spus sa ma dezbrac. I-am spus ca ma dezbrac dar mai intai sa vad banii. Reactia lui a fost ciudata, mi-a spus ca sunt un copil deosebit, mi-a facut complimente, iar pana la urma mi-a dat banii. Am facut ce am facut si apoi am plecat. Ma si alinta, imi spunea mereu "copil frumos", "copil inteligent", desi nu ma cunostea. Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci preot aventura tanar poveste
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close