Antena 3 CNN Actualitate Ce avere are Elena Udrea şi cine este paravanul după care şi-a ascuns mare parte din bunuri

Ce avere are Elena Udrea şi cine este paravanul după care şi-a ascuns mare parte din bunuri

Elena Udrea este un om înstărit care îşi poate permite lejer o pereche de pantofi care să coste 3.000 de euro. Spune chiar ea lucrul acesta şi a mai declarat totodată că nu e nici măcar în Top 300 oameni bogaţi din România, dar că nici nu moare de foame. Ce spun însă documentele oficiale, dar şi ultimele ei declaraţii de avere şi cine îi moşteneşte practic averea.

Ce avere are Elena Udrea şi cine este paravanul după care şi-a ascuns mare parte din bunuri
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2022   •   14:35

Nu mai este la fel de vizibilă ca pe vremuri, dar este la fel de bogată. Cel puţin asta arată ultima declaraţie de avere a Elenei Udrea, dar şi sechestrele din dosarele penale. 

Aşadar, Udrea deţine două vile în Bucureşti şi un apartament în zona Unirii. Are conturi de peste 2 milioane de euro, 27 de terenuri dintre care 4 în Călăraşi şi două în Bucureşti. Este de asemenea proprietara a două maşini de lux şi deţine bijuterii în valoare de 100.000 euro.  

Asta fără a pune la socoteală cele 4,6 milioane de euro, bunuri aflate sub sechestru în dosarul Hidroelectrica. 

Când este întrebată despre avere, Elena Udrea se fereşte să spună suma. "În mod cert nu aş fi în Top 300 cei mai bogaţi români, dar am suficient cât să mă simt bine şi să am o viaţă liniştită împreună cu copilul meu, cu familia mea.", declara fostul ministru al Turismului.

Conştientă că este o chestiune de timp până când va ajunge după gratii, averea sa fiind din nou în pericol, Udrea a decis să îşi securizeze finanţele. 

E a a donat o parte din bunuri mamei sale, iar o altă parte fiicei ei, acestea din urmă administrate de iubitul ei, Adrian Alexandrov, până când micuţa va atinge vârsta majoratului. 

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea avere
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close