Antena 3 CNN Actualitate Averea familiei Ghiocel din Vâlcea, după numai doi ani în Statele Unite ale Americii

Averea familiei Ghiocel din Vâlcea, după numai doi ani în Statele Unite ale Americii

Banda Ghiocel din Vâlcea a îngrozit California. Infractorii din acelaşi neam foloseau metode de furt deja consacrate la noi pentru a-i jefui pe vârstnicii din San Diego.

Averea familiei Ghiocel din Vâlcea, după numai doi ani în Statele Unite ale Americii
Sursa foto: Hepta | Abaca Press / Genin Nicolas | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mar 2023   •   07:52

Apelau uneori și la violență pentru a le smulge oamenilor lucrurile de valoare, cum ar fi ceasuri sau bijuterii. Au acumulat astfel în doi ani o avere de 1,4 milioane de dolari, pe care au trimis-o în țară.

La percheziiţiile făcute de DIICOT, fiscul american și FBI în locuințele celor din clanul Ghiocel, polițiștii au găsit un Ferrari Portofino de 250.000 de dolari, două Lamborghini Urus care valoarează împreună aproape 600.000 de dolari și un BMW, cel mai ieftin, de 40.000 dolari. La maşinile scumpe se adaugă lingouri de aur şi transferuri cash de 25.000 de dolari din State, în România. Toate au fost sechestrate.

Clanul Ghiocel a ajuns în America acum trei ani. Cei din familie au intrat în SUA din Mexic, cu acte false, și au atras, prima dată, atenția fiscului american după ce au început să se afișeze în mașini scumpe deși nu aveau nicio ocupație.

Conform unor surse, doi dintre membri au fost arestaţi şi pentru restul patru urmează să fie stabilite măsurile legale

Citeşte şi: Doi români din Vâlcea şi-au îndeplinit visul american, au devenit milionari şi acum riscă 20 de ani de închisoare

×
Subiecte în articol: SUA california San Diego Valcea
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close