Antena 3 CNN Actualitate Averea impresionantă a tatălui celui care administrează depozitul GPL ce a explodat la Crevedia

Averea impresionantă a tatălui celui care administrează depozitul GPL ce a explodat la Crevedia

Tatăl afaceristului care controlează depozitul GPL care a explodat la Crevedia este primarul din Caracal. I se spune "Împăratul" şi are 20 de case. 

Averea impresionantă a tatălui celui care administrează depozitul GPL ce a explodat la Crevedia
Sursa foto: Facebook Ion Doldurea
de Georgiana Adam    |    28 Aug 2023   •   09:04

S-a autosuspendat din PSD după controversata declaraţie în care spunea despre pompierii răniţi în deflagraţie că "este problema lor". 

Fiii lui au afaceri uriaşe cu produse petroliere, iar influenţa sa ajunge până la vârful puterii. 

Împăratul din Caracal, aşa cum este cunoscut primarul Ion Doldurea, are jumătate de milion de euro în conturi. 

Domeniile sale sunt întinse. Are peste 20 de case, apartamente și spații comerciale. Conacul său din Caracal are aproape 400 de metri pătraţi.

Îi plac operele de artă. Colecţiile sale sunt estimate la peste 70.000 de euro, conform declaraţiei de avere. 

Împăratul a înnobilat oraşul în care trăieşte cu un hotel de cinci stele.

Fiii săi au afaceri de sute de milioane de lei şi controlează piața stațiilor GPL din o treime din ţară. Compania Flagas, al cărei depozit a explodat, este controlată de Ionuț Doldurea. Firma are 27 de puncte de lucru în 13 judeţe din ţară. Iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de aproape 600 de milioane de lei şi un profit de peste 32 de milioane.

Tot el controlează şi Firma "Criana Gas SRL", care acţionează în sudul şi sud-estul ţării.

Cei doi fii ai primarului din Caracal dețin și firma Dolchimex. Aceasta completează controlul familiei asupra afacerilor cu gaz lichefiat, în sud-vestului ţării. Vorbim de județele Olt, Dolj, Teleorman, Argeș și Caraș - Severin, scrie defapt.ro.  

Fiii "Împăratului" au o treime din Ade Gas Oil Company, cel mai mare distribuitor de gaz petrolier lichefiat din sud-vestul ţării. Vorbim de peste 150 de stații GPL, 70 de stații DODO şi zeci de clienți industriali. 

Firmele lor au făcut afaceri cu statul şi cu primării din mai multe județe.

Influenţa politică a tatălui lor, primarul din Caracal, este una impresionantă. Este un apropiat al secretarului general al PSD, Paul Stănescu. 

Totodată, ar fi prieten cu Adrian Chesnoiu, fostul ministru al Agriculturii, spun surse politice. Dealtfel, Ion DoLdurea ar fi fost una din opţiunile pentru postul de ministru al Culturii.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close