Antena 3 CNN Actualitate Ce avere are "Lupul de la Rutieră", poliţistul din Braşov decorat pentru onoare, care cerea şpagă

Ce avere are "Lupul de la Rutieră", poliţistul din Braşov decorat pentru onoare, care cerea şpagă

Ies la iveală noi date din cazul "Lupul de la Rutieră", polițistul decorat pentru onoare şi integritate care primea salariu de merit. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că lua șpagă.

Ce avere are "Lupul de la Rutieră", poliţistul din Braşov decorat pentru onoare, care cerea şpagă
Sursa foto: bzb.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2023   •   20:29

Potrivit anchetatorilor, polițistul este acuzat de procurorii brașoveni că a intervenit pe lângă colegii lui de la Rutieră să lase să treacă mașinile care depășeau tonajul admis spre un hotel din Poiana Brașov.

În schimb, agentul numit „Lupul de la Rutieră” ar fi primit ședințe la SPA sau sponsorizări pentru clubul de fotbal la care juca fiul său. 

În ultimii doi ani, "Lupul de la rutieră" a primit Placheta de Onoare a Poliției Române, Diplomă de integritate înmânată de însuși ministrul de interne Lucian Bode și distincția PRO URBE oferită de ATOP Braşov.

Pentru aceleași merite deosebite, polițistul primește de mai multă vreme şi salariu de merit.

Între timp, au apărut noi detalii despre averea pe care agentul şi soţia sa, fost viceprimar, au realizat-o în tot acest timp.

Potrivit adevărul.ro, soţia acestuia, fost viceprimar al orașului până în 31 mai 2022, când și-a dat demisia, conduce afaceri prospere: spălătorii auto, un balon de fotbal și altele, care au permis familiei să facă investiții și cheltuieli importante.

În 2021, firma soției a înregistrat o cifră de afaceri de aproape o jumătate de milion de lei și un profit de 65.000 de lei.

Familia deţine şi mai multe terenuri, unul agricol și 4 în intravilan, dintre care se remarcă unul de 42.000 de metri pătrați.

Mai mult, în declarația sa de avere "Lupul de la Rutieră, a declarat că nu are copii însă, potrivit procurorilor, polițistul are un fiu care joacă fotbal la o echipă sponsorizată de hotelul din Poiana Brașov spre care mergeau mașinile care depășeau tonajul, fără să plătească.

×
Subiecte în articol: Lupul de la rutieră politist ancheta spaga
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close