x close

Averea impresionantă pe care o are Cristian Pomohaci, preotul implicat într-un scandal sexual. Tariful lui ajunge si la 2.500 de euro

26 Iun 2017   •   10:53
Averea impresionantă pe care o are Cristian Pomohaci, preotul implicat într-un scandal sexual. Tariful lui ajunge si la 2.500 de euro Foto:Cristian Pomohaci/Facebook

Preotul Cristian Pomohaci este cunoscut mai mult ca fiind un cântăreț de muzică populară. Acesta a urcat pe scenă, de mai multe ori, îmbrăcat chiar în hainele de preot, informează wowbiz.ro.

Pomahaci a fost certat de mai multe ori de înalții Bisericii.  

Mulți oameni au afirmat despre el că are o avere impresionantă. Unii spun că ar avea mai multe apartamente în centrul Clujului, pe care le închiriază studenților străini. Un alt zvon susține că tariful lui pentru un concert ar fi de minimum 2.500 de euro, dar toate aceste lucruri nu sunt confirmate.

Preotul este un abonat al primăriilor, care-l solicită de câte ori este rost de câte un concert organizat de instituții. Conform ziarmm.ro, Pomohaci a încasat numai de la Primaria Baia Mare, în perioada 2012-2015, suma de 50.736 de lei, pentru participarea la vreo 6 evenimente.

Citeşte mai multe despre:

tarif scandal suma avere preot
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati