Antena 3 CNN Actualitate Averea lui Omar Hayssam, pusă sub sechestru. Pe listă sunt case, maşini, terenuri şi instalaţii industriale

Averea lui Omar Hayssam, pusă sub sechestru. Pe listă sunt case, maşini, terenuri şi instalaţii industriale

Averea lui Omar Hayssam, pusă sub sechestru. Pe listă sunt case, maşini, terenuri şi instalaţii industriale
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    01 Aug 2013   •   14:37

Bunurile din România ale lui Omar Hayssam sunt sub sechestru. Procurorii au făcut publică lista caselor, terenurilor şi afacerilor pe care au pus sechestru, pentru a recupera prejudiciul produs de sirian. Într-un singur dosar, spre exemplu, Omar este acuzat de un prejudiciu de 30 de milioane de lei.

DIICOT a dat publicităţii joi lista bunurilor (clădiri, conturi în bancă, autoturisme) deţinute de Omar Hayssam pe care a pus sechestru încă din anul 2004, în cadrul dosarelor în care sirianul a fost trimis în judecată.

Astfel, în dosarul "Volvo Truck", Hayssam a fost trimis în judecată - alături de patru inculpaţi - pentru complicitate la delapidare, înşelăciune, spălare de bani, complicitate la folosirea de acte falsificate la autoritatea vamală, iniţiere şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Prejudiciul total produs de membrii grupării este de 7,8 milioane lei (delapidare), 4.171.261 USD şi 2.295.698 lei (înşelăciune) şi 17,3 milioane lei (spălare de bani).

DIICOT transmite că în acest dosar au fost dispuse sechestrul asigurător prin blocarea tuturor conturilor deschise la bănci de un număr de 47 de societăţi comerciale; sechestru asigurător asupra imobilului situat în Bucureşti - proprietatea lui Omar Hayssam; sechestru asigurător asupra sumei de 1.000.000 euro din contul deschis la Credit Europe Bank (fosta Finans Bank); instituirea sechestrului asigurător asupra autoturismului marca Audi A8, proprietatea SC City Center SRL.






×
Subiecte în articol: Omar Hayssam sechestru
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close