Antena 3 CNN Actualitate Avertisment crunt din partea unui fost director din Ministerul Justiției: „Niciun cuvânt despre Kovesi!”

Avertisment crunt din partea unui fost director din Ministerul Justiției: „Niciun cuvânt despre Kovesi!”

Avertisment crunt din partea unui fost director din Ministerul Justiției: „Niciun cuvânt despre Kovesi!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iul 2017   •   16:31

Fostul director în Ministerul Justiției, Ingrid Mocanu, a comentat, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, cele mai recente afirmații ale președintelui PSD Liviu Dragnea cu privire la acuzațiile care îi sunt aduse.

”Am tot tăcut să văd ce se întâmplă în cele din urmă cu discursul lui Dragnea. Nimic nu s-a întâmplat. Adică o ţine pe a lui: Soros şi Rise Project sunt vinovaţi pentru toate problemele noastre din justiţie. şi ale lui. Şi mai zice că a făcut "pace" cu Iohannis şi că nemernicul nu s-a ţinut de cuvânt. Nicio propoziţie despre Codruţa. Nici nu are curaj să îi pronunţe numele "faraoancei". Păi problema, domnule Dragnea, nu este la RP - ei sunt o entitate privată care poate scrie ce vrea şi când vrea "muşchiul" ei. Şi nici la Soros. ăla nici nu ştie cine sunteţi, zău. Problema este într-un singur loc, spre groaza dvs.: la DNA şi la Codruţa”, a scris Ingrid Mocanu, pe Facebook.

Ingrid Mocanu a arătat, la Antena 3, că abuzurile șefei DNA vor continua atâta timp cât nu se reușește modificarea legislației.

 

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close