Avertisment pentru românii care vor să călătorească în Bulgaria

09 Aug 2015   •   16:25
Avertisment pentru românii care vor să călătorească în Bulgaria Foto: Agerpres
Poliția de frontieră bulgară efectuează, începând de sâmbătă, controale amănunțite la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrările de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu generează mărirea timpilor de așteptare la frontieră, precizează, duminică, un comunicat al Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi din România, informează Agerpres.

În aceste condiții, compania de drumuri recomandă ca, pentru trecerea în Republica Bulgaria, șoferii să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, de la Calafat (rutier), Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Călărași (trecere cu bacul), Negru Vodă (rutier) și Vama Veche (rutier).

'La punctul de frontieră Giurgiu se efectuează lucrări ce constau în înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate și straturi asfaltice), în vederea asigurării confortului și siguranței traficului rutier pe aceasta porțiune de drum. Odată cu demararea lucrărilor de reabilitare, se circulă pe o singură bandă ce este în permanență supravegheată de antreprenor pentru asigurarea condițiilor de siguranță a circulației', se arată în comunicatul citat.
 

x close