Antena 3 CNN Actualitate Avertisment pentru şoferii care vor să ajungă pe litoral. Poliţia a sancţionat sute de conducători auto

Avertisment pentru şoferii care vor să ajungă pe litoral. Poliţia a sancţionat sute de conducători auto

Avertisment pentru şoferii care vor să ajungă pe litoral. Poliţia a sancţionat sute de conducători auto
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Aug 2013   •   17:16

Autostrada Soarelui este împânzită de radare şi de patrule ale poliţiei Rutiere. De altfel, în această dimineaţă, pentru câteva ore, poliţiştii au organizat şi o razie în urma căreia mai mulţi şoferi au rămas fără permis. În toată ţara, peste 460 de conducători auto au fost sancţionaţi. 

Şoferii care se grăbesc să ajungă la mare în acest sfârşit de săptămână şi-ar putea strica vacanţa dacă nu respectă viteza regulamentară pe Austostrada Soarelui. La kilometrul 139, în dreptul localităţii Feteşti, mai mulţi poliţişti au instalat un filtru cu radere pe ambele sensuri.

O tânără a fost prinsă cu 160 de kilometri pe oră şi promite să circule cu mai multă atenţie după întâlnirea cu poliţiştii. Amenzile nu sunt însă întotdeauna suficiente pentru a potoli şoferii vitezomani.

Poliţiştii au avut parte şi de un incident neaşteptat. Un şofer vitezoman a refuzat să oprească la semnalul agenţilor, aşa că poliţiştii au plecat în urmărirea lor.


×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close