Antena 3 CNN Actualitate Avertisment șocant făcut de directorul onorific al INFP: „Viitorul mare cutremur care se va produce în România se va simți pe toată Europa”

Avertisment șocant făcut de directorul onorific al INFP: „Viitorul mare cutremur care se va produce în România se va simți pe toată Europa”

Avertisment șocant făcut de directorul onorific al INFP: „Viitorul mare cutremur care se va produce în România se va simți pe toată Europa”
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    13 Oct 2018   •   16:40

CUTREMUR România. Gheorghe Mărmureanu, directorul onorific al Institutului Naţional de Fizica Pământului, a vorbit despre exercițiul pentru cutremur care se desfășoară în România. 

În prezent, se efectuează o pregătire a intervenției pentru un cutremur de 7,5 pe scara Richter. 

Gheorghe Mărmureanu a subliniat că este normală această simulare. Profesorul a precizat că un cutremur la o adâncime mare se produce și atât, nu poate fi anticipat sau evitat. 

„Cutremurele vrâncene nu știi când vor fi sau cât de mari vor fi. Eu am ajuns la concluzia că sunt întâmplări, se întâmplă lucruri asupra cărora nu avem niciun control”, a spus Mărmureanu la un post de televiziune.

Viitorul mare cutremur ce se va produce în România va fi de adâncime, asemănător celui din 1802, iar acesta va fi norocul ţării noastre, a declarat recent directorul onorific al Institutului Naţional de Fizica Pământului, Gheorghe Mărmureanu.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Marmureanu seism
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close