Antena 3 CNN Actualitate Avertisment terifiant: Statul Islamic pregăteşte un tsunami nuclear. Sute de milioane de oameni vor muri

Avertisment terifiant: Statul Islamic pregăteşte un tsunami nuclear. Sute de milioane de oameni vor muri

Avertisment terifiant: Statul Islamic pregăteşte un tsunami nuclear. Sute de milioane de oameni vor muri
de S.T.    |    30 Sep 2015   •   19:08

Un jurnalist german infiltrat în Statul Islamic susţine că gruparea teroristă planifică o "anihilare nucleară" a globului. Jurgen Todenhofer a scris o carte intitulată "În interiorul ISIS – Zece zile în Statul Islamic", în care susţine că teroriştii plănuiesc uciderea a sute de milioane de oameni.

"Statul Islamic intenţionează să pună mâna pe arme nucleare”, susţine Jurgen Todenhofer. Acesta vorbeşte despre Statul Islamic ca despre "un tsunami nuclear care pregăteşte cea mai mare epurare religioasă din istorie", relatează Washington Times.

"Statul Islamic e cel mai brutal inamic pe care l-am văzut vreodată. Nu văd pe nimeni care să aibă o şansă reală să îi oprească. Doar arabii pot opri ISIS. M-am întors foarte pesimist”, afirmă jurnalistul.

Citeşte şi:

Interviu şocant cu un jihadist al Statului Islamic: "Islamul va cuceri Europa în curând. Legile Coranului se vor aplica peste tot"


×
Subiecte în articol: statul islamic arme nucleare teroristi
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close