Antena 3 CNN Actualitate Avertismentul medicului Paul Ichim: "Spitalele vor deveni bombe pentru pacienți"

Avertismentul medicului Paul Ichim: "Spitalele vor deveni bombe pentru pacienți"

Medicul Paul Ichim avertizează că prin alocarea unui număr de paturi bolnavilor de COVID în toate spitalele din România, unele unități se vor transforma în "bombe" pentru pacienți.

Avertismentul medicului Paul Ichim: "Spitalele vor deveni bombe pentru pacienți"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Photo / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    30 Ian 2022   •   20:27

Chirurgul Paul Ichim critică lipsa de reacție a autorităților și spune că imunizarea în turmă este o greșeală.

"După ce s-au codit că să nu deranjeze electoral, să dea acel certificat verde, acum o dau pe direct că nimeni nu scapă de infectare. În concluzie, după capul.....unora ajunși în funcție, o punem de o imunizare de tip spartan, cine crapă nu și-a știut interesul, a fost slab, asta e" a scris Paul Ichim, pe Facebook.

Totodată, din cauza deciziei de a aloca un număr de paturi pacienților COVID în toate spitalele din țară, numeroase unități medicale se vor transforma în bombe pentru ceilalți pacienți, mai spune Ichim.

"Unde mai pui că a apărut duma că în spitalele fără profil de infecțioase sau pneumologie, să se aloce celor cu COVID, 20 % din paturi. Pe la noi aia de la infecțioase solicită judeteanului să acopere restul patologiei cu profil de boli infecto-contagioase, probabil hepatite acute, meningite, boli diareice acute etc... În stilul asta, un spital tip lama/monobloc ce nu poate asigura circuite funcționale epidemiologice, va deveni o bombă pentru restul pacienților. Despre personal ce să mai spunem, deja pică pe capete", a precizat Ichim.

Aproape 20.000 de noi cazuri de COVID au fost raportate în ultimele 24 de ore, a anunțat duminică Grupul de Comunicare Strategică.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: paul ichim medic spitale
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close