Avertizare de vreme rea pentru mai multe judeţe şi oraşe. Vezi zonele vizate

de Antena3.ro    |    12 Iun 2011   •   16:19
Avertizare de vreme rea pentru mai multe judeţe şi oraşe. Vezi zonele vizate Foto: Intact Images

Meteorologii au emis, duminică, o avertizare de vreme rea pentru municipiul Sibiu, în intervalul orar 21.05-23.00. Aici sunt aşteptate averse de ploaie ce pot avea caracter torenţial, intensificări ale vântului, descărcări electrice şi condiţii de grindină.

O altă avertizare de vreme rea este valabilă pentru municipiul Tg. Mureş şi împrejurimi. Între orele 18.55 şi 19.55, se vor semnala averse de ploaie ce pot avea caracter torenţial, intensificări ale vântului, descărcări electrice şi condiţii de grindină.

De asemenea, şi pentru municipiul Brăila a fost emisă o avertizare de vreme rea, valabilă în perioada 19.15-20.15. Pe parcursul acestei ore, sunt aşteptate averse de ploaie ce pot avea caracter torenţial, intensificări ale vântului, descărcări electrice şi condiţii de grindină.

O altă avertizare a meteorologilor vizează oraşele Mediaş, Târnăveni şi Sighişoara. În intervalul 19.35-21.00, sunt aşteptate averse de ploaie cu caracter torenţial, intensificări ale vântului, descărcări electrice şi condiţii de grindină.

Oraşul Motru şi împrejurimile sale sunt şi ele vizate de o avertizare de vreme rea, valabilă în perioada 19.45-21.45. În acest interval, se vor semnala descărcări electrice, averse de ploaie cu caracter torenţial, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni.

Parteneri
x close