Antena 3 CNN Actualitate Avion București - Cluj-Napoca, întors din drum din cauza ceții

Avion București - Cluj-Napoca, întors din drum din cauza ceții

Un avion al companiei Tarom a fost întors din drum miercuri dimineaţă din cauza ceții.

Avion București - Cluj-Napoca, întors din drum din cauza ceții
Sursa foto: Hepta
de Dana Musceleanu    |    17 Noi 2021   •   11:02

Un avion al companiei Tarom care efectua un zbor de la București la Cluj-Napoca a fost întors din drum din cauza ceții dense de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

Este vorba de cursa 641, cu 106 pasageri, care urma să ajungă la Cluj la ora 7.35. Avionul a ajuns la destinație, dar nu a reușit să aterizeze din cauza ceții.

Aeronava, un Boeing 737 seria 700, a efectuat proceduri de ”holding” în proximitatea aeroportului Avram Iancu din Cluj Napoca, timp de peste 30 de minute în speranța ameliorării situației meteo, însă nu a putut ateriza, potrivit G4media.

Cod galben de ceață în Cluj

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineață, un cod galben de ceață valabil de la 17-11-2021 ora 10:00 până la ora 11:00.

Zona aflată în cod galben de ceață: Județul Cluj: Gherla, Apahida, Cășeiu, Bonțida, Iclod, Jucu, Mica, Dej, Câțcău, Vad.

ANM a avertizat cu privire la următoarele fenomene meteo: ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza în funcție și de condițiile locale formarea ghețușului.

 

 

×
Subiecte în articol: Tarom Cluj București
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close