Antena 3 CNN Actualitate Avion de mici dimensiuni, prăbușit în Gălănești, Suceava! Două persoane au murit

Avion de mici dimensiuni, prăbușit în Gălănești, Suceava! Două persoane au murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit între satele Hurjuieni și Frătăuții Vechi, din comuna Gălănești, județul Suceava. Potrivit primelor informații, în urma accidentului aviatic și-au pierdut viața două persoane

de Mia Lungu    |    11 Sep 2022   •   20:18

UPDATE 21:00 Bogdan Constantin Adomniței, în vârstă de 42 de ani, este una dintre victimele aflate în avionul prăbușit din Gălănești, Suceava, potrivit surselor Antena 3. Presa locală spune că acesta era fratele fostului ministru al Educației, Cristian Adomniței.

Cea de-a doua victimă este Marcel Iliese, în vârstă de 58 de ani.

Bogdan Constantin Adomniței ar fi cumpărat avionul de puțin timp și se afla în avion cu instructorul de la București.

Marcel Iliese este unul din cei mai cunoscuți instructori din zbor din România. Este fost pilot militar și de linie, pilot de elicopter, considerat unul din cei mai experimentați piloți din România.

UPDATE 20:40 - Potrivit surselor Antena 3, un cioban este cel care a sunat la 112 și a semnalat prezența epavei avionului pe un câmp. Nimeni nu a observat aeronava când s-a prăbușit. La bordul avionului s-ar fi aflat un instructor de pilotaj din București și un bărbat din Suceava.

Știre inițială:

O persoană a sesizat polițiștii din cadrul Secției Rurale Gălănești despre faptul că o aeronavă de mici dimensiuni, cu 2 persoane la bord, s-a prăbușit pe un câmp din zona localității Gălănești.

Polițiștii ajunși la locul accidentului au găsit 2 persoane, de sex bărbătesc, decedate.

Salvatorii de la ISU Suceava au ajuns la fața locul accidentului și au transmis că nu există un incendiu în zona epavei avionului. Aceștia au mai precizat că ancheta privind prăbușirea aeronavei a fost preluată deja de organele abilitate.

×
Parteneri
Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie şi gaze
x close