Antena 3 CNN Actualitate Aviz favorabil în Comisie pentru arestarea lui Cătălin Voicu. Votul final, miercuri la Senat (VIDEO)

Aviz favorabil în Comisie pentru arestarea lui Cătălin Voicu. Votul final, miercuri la Senat (VIDEO)

Aviz favorabil în Comisie pentru arestarea lui Cătălin Voicu. Votul final, miercuri la Senat (VIDEO)
Sursa foto: voicu
23 Mar 2010   •   15:07

Comisia Juridică din Senat a dat, marţi, aviz favorabil cererii de arestare a lui Cătătlin Voicu, cu opt voturi "pentru" şi trei "împotrivă".

Cătălin Voicu a fost audiat pentru aproape 30 de minute în Comisia Juridică. Senatorul a declarat că este nevinovat şi că este dispus să răspundă în faţa legii pentru faptele lui, dar nu după gratii. După audieri a anunţat că, odată cu el, vor cădea şi alte capete.

"Dacă era totul dovedit din septembrie 2009, pentru ce nu mi s-a organizat un flagrant? Pentru ce a trebuit să treacă trei luni de zile până să ceară încuviinţarea arestării?", a spus Cătălin Voicu la audieri.

Votul final va fi dat miercuri în plenul Senatului.

COMISIA JURIDICĂ A DAT AVIZ FAVORABIL CERERII DE ARESTARE


După audieri, Voicu a declarat că se aşteaptă la orice şi anticipează alte arestări.

"Nu am speranţe să mă ajute cineva şi nu vreau să mi se facă vreun favor. Nu am niciun fel de pretenţii de la colegii mei. Mă supun deciziei, cu certitudinea în suflet că odată cu mine se va deschide cutia pandorei şi vor urma şi alţi colegi de ai mei care acum stau liniştiţi", a spus Cătălin Voicu după audieri.

Decizia finală în cazul încuviinţării cererii DNA de arestarăre a lui Cătălin Voicu va fi luată de plenul Senatului. Dacă jumătate plus unu dintre senatori vor fi de acord cu arestarea fostului senator PSD, Cătălin Voicu ar urma să fie reţinut.

CĂTĂLIN VOICU, DUPĂ AUDIERI


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: voicu comisia juridica
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close