Antena 3 CNN Actualitate Aviz FAVORABIL pentru începerea urmăririi penale şi a arestării. Elena Udrea: Se doreşte să tac

Aviz FAVORABIL pentru începerea urmăririi penale şi a arestării. Elena Udrea: Se doreşte să tac

Aviz FAVORABIL pentru începerea urmăririi penale şi a arestării. Elena Udrea: Se doreşte să tac
08 Feb 2015   •   16:40
Update: Surse de la Parlament afirmă că în Comisia Juridică au fost avizate favorabil atât începerea urmăririi penale, cât şi arestarea Elenei Udrea. Comisia a avizat favorabil două mandate de arestare. Urmează votul în plenul Parlamentului.

Ştire iniţială

Elena Udrea a ajuns la Parlament, acolo unde au loc audierile în comisii. Înainte de intrarea în sală, Elena Udrea a făcut o serie de declaraţii presei, nu cu mult diferite de ce a spus în ultimele zile.

"Nu m-am opus niciodată începerii urmăririi penale împotriva mea. Cred că Parlamentul nu trebuie să fie scut în faţa anchetelor penale. De aceea poziţia mea a fost întotdeauna în favoarea cercetării unui parlamentar, dacă există suspiciuni. În cazul meu cred că este un caz excepţional. S-au emis trei mandate de arestare, este un caz fără precedent. Nu am fost nici măcar întrebată care este punctul meu de vedere faţă de declaraţiile care mi se aduc" a spus Elena Udrea.

Fostul candidat la prezidenţiale consideră că este ţinta unui atac, pentru a fi redusă la tăcere.

"Dacă denunţurile care au fost luate în serios au fost în dosarul cauzei şi în ziua de joi, de ce nu au fost invocate de procurori. Cred că împotriva mea este un asalt, sunt ţintă a unei acţiuni de denigrare şi în acelaşi timp al unei acţiuni care are ca finalitate tăcerea mea. Se doreşte să tac" a mai spus Udrea.

Elena Udrea a făcut declaraţii şi la ieşirea de la comisii.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close