Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Cuculis, detalii de la audierea medicului acuzat că lăsa născuții prematur să moară: "Nașa copilului este chiar asistenta care a făcut filmarea"

Avocatul Cuculis, detalii de la audierea medicului acuzat că lăsa născuții prematur să moară: "Nașa copilului este chiar asistenta care a făcut filmarea"

Adrian Cuculis a dat detalii șocante după audierea medicului ginecolog de la Polizu, acuzat că arunca bebelușii născuți prematur la gunoi și îi lăsa să moară. "Acest copil are 3 ani și ceva. Pe tot parcursul audierilor medicul i-a zis "produs de concepție", nu copil."

Avocatul Cuculis, detalii de la audierea medicului acuzat că lăsa născuții prematur să moară: "Nașa copilului este chiar asistenta care a făcut filmarea"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    07 Oct 2022   •   12:03

"Unul din cele mai urâte cazuri. Acest copil are 3 ani și ceva. Pe tot parcursul audierilor medicul i-a zis "produs de concepție", nu copil. Copilul aleargă și se bucură de familia ei. O fetiță. Medicul nu i-a dat nici un drept la viață. S-a referit la el ca la un avort. A zis că nici a doua oară nu și-a dat seama că acel copil este în viață.", a precizat avocatul Adrian Cuculis, după audierea medicului Florian Robe.

"Această naștere a avut loc într-o debara și el a fost declarat că fiind născut viu la vreo 36 de ore distanță. Așteptăm expertiza INML să se stabilească ce sechele are copilul în momentul de faţă. A spus în fața procurorilor că a fost anunțat de asistentă că trăiește și a zis că el a considerat că nu trăiește.

Nasa copilului este chiar asistentă care a asistat și care a făcut și filmarea respectivă. Și ulterior, din cauza remușcărilor, a predat filmarea.

Mama a stat 24 de ore cu știința că acel copil murise. I-a spus apoi că e o minune. Fetița are niște sechele.

Asistentă care a filmat totul și care știa ce s-a întâmplat era dintr-o dată nașa copilului. 3 ani de zile s-a ținut sub tăcere. Părinții au aflat târziu.

A fost întrebat ce s-a întâmplat cu acea foaie prin care mama trebuia să-și trimită copilul la incinerare. A fost îndrumată să fie incinerat. A spus că nu știe nimic despre ele, că nu el se ocupă de procedură.

Nu a fost capabil să spună ce protocol a făcut cu privire la resuscitare copil. El considerând că e avort nu a făcut nimic.

Sperăm că după ce o să iasă expertiza INML să-i interzică să mai profeseze. El este suspect. A depus acel protocol prin care spunea că ei ar considera că este un avort. El spune că nu a auzit copilul plângând și a considerat că e mort.", a mai povestit avocatul.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close