Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Dan Tudorache, despre suspiciunile de fraudă de la Sectorul 1: ''Domnii de la USR au pătruns acolo ca prin brânză!''

Avocatul lui Dan Tudorache, despre suspiciunile de fraudă de la Sectorul 1: ''Domnii de la USR au pătruns acolo ca prin brânză!''

Gheorghe Piperea, avocatul lui Dan Tudorache, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre în scandalul alegerilor de la Sectorul 1. Avocatul susţine că a fost vorba de ''o masivă fraudă electorală'', în cazul lui Dan Tudorache, candidatul PSD la Primăria Sectorului 1.

Avocatul lui Dan Tudorache, despre suspiciunile de fraudă de la Sectorul 1: ''Domnii de la USR au pătruns acolo ca prin brânză!''
de Iulia Gorgorin    |    13 Oct 2020   •   16:45

 Într-o filmare publicată pe Facebook se vede cum aproximativ 20 de persoane desfac sacii şi sortează buletinele de vot.

Mai mult, se observă şi o maşină de tocat foi şi un maldăr de fâşii de hârtie.

Avocatul lui Dan Tudorache spune că dacă nu vor fi puse sigilii în camera unde sunt sacii cu buletinele de vot există riscul ca toate urmele să dispară.

''Noi avem în momentul de faţă, cel puţin patru serii de consideraţii şi indicii puternice din care rezultă că această validare a acestui mandat nu este poosibilă, întrucât este o masivă fraudă electorală, exceptând imaginile.

Noi nu avem aceste probe, pentru că spre deosebire de domnii de la USR, care au pătruns în acele sedii ca prin brânză, parcă erau în elementul lor acolo, parcă erau parte dintr-un scenariu bine pus la punct. Erau foarte dezinvolţi. Nu a pătruns nimeni acolo, nu se ştie ce anume era în acel sediu.

Nu se ştie dacă acele documente sunt sau nu sigilate. Foarte probabil ca aceste lucruri să fie puse sub sigiliu de către procurori. De asemenea, este probabil să fie depozitate în condiţii improprii, în aşa fel încât să se şteargă orice fel de urmă'', a spus Gheorge Piperea, în exclusivitate la Antena 3.

Citiţi şi: Alegerile de la Sectorul 1 ar putea fi anulate! Decizia care ar putea schimba total soarta localelor

×
Subiecte în articol: Gheorghe Piperea Dan Tudorache sectorul 1
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close