Antena 3 CNN Actualitate Avocat: La sediul societăţii Erbaşu sunt căutate şi verificate acte privind colaborarea cu RADET

Avocat: La sediul societăţii Erbaşu sunt căutate şi verificate acte privind colaborarea cu RADET

Avocat: La sediul societăţii Erbaşu sunt căutate şi verificate acte privind colaborarea cu RADET
Sursa foto: Foto captura Antena 3
22 Mar 2013   •   11:02

Avocatul Alexandru Avramescu a declarat, vineri, că la sediul societăţii Erbaşu SA se fac percheziţii, fiind căutate acte privind colaborarea firmei cu RADET, în special cea din ultimii ani, pentru lucrări de reabilitare a reţelelor de încălzire.

Avocatul, care reprezintă societatea de construcţii a Erbaşu SA, a confirmat că este în derulare o procedură de percheziţie la sediul companiei.
   
"Există o autorizaţie de percheziţie pentru spaţiile pe care le administrează firma, sunt verificate şi căutate acte privind colaborarea firmei cu RADET", a declarat vineri avocatul Alexandru Avramescu, în faţa sediului societăţii Erbaşu SA.

Şefii RADET, şpagă pentru contracte. Compania acoperea FRAUDA prin SCUMPIREA agentului termic

El a precizat că societatea Erbaşu are o colaborare cu RADET de 20 de ani, verificările făcute de anchetatori vizând cu precădere colaborarea din ultimii ani cu regia de distribuţie a energiei termice.
   
Avocatul a mai spus că în sediul firmei este directorul Cristian Erbaşu, acesta acordând sprijin în procedura de percheziţie. El a precizat că la percheziţii nu este prezent şi fratele acestuia, Alexandru Erbaşu.
   
Opaina: "Surprizele" vor fi mari. RADET a primit subvenţii de peste 2 miliarde de euro în ultimii 10 ani

Avocatul a mai spus că nici Cristian şi nici Alexandru Erbaşu nu au fost chemaţi pentru a fi audiaţi în acest dosar.

"Societatea trece printr-o expunere mediatică pe care nu ne-o dorim. Facem apel la anchetatori să îşi facă treaba, dar să protejeze imaginea unei firme care nu are probleme fiscale şi funcţionează legal", a spus avocatul.

×
Subiecte în articol: RADET
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close