x close

Avocat: "Sorin Oprescu a fost suspect de un preinfarct". Ce urmează pentru primarul suspendat zilele următoare

de D.G.    |    21 Sep 2015   •   21:07
Avocat: "Sorin Oprescu a fost suspect de un preinfarct". Ce urmează pentru primarul suspendat zilele următoare

Viorel Mocanu, unul dintre avocaţii lui Sorin Oprescu, spune că în prezent Sorin Oprescu se simte "relativ bine" după ce a fost suspect de un preinfarct. 

"În urma analizelor s-au constat modificări EKG şi o enzimă cardio numită troponină avea valori foarte ridicate care indică un infarct", a precizat avocatul.

Acesta a adăugat că Oprescu e ţinut sub observaţie şi că există posibilitatea să fie internat la Spitalul Militar sau la Spitalul Floreasca pentru a fi operat.

Avocatul Viorel Mocanu a spus că a aflat întâmplător că edilul a fost transportat la spital, atunci când s-a dus la Arestul Central al Poliţiei Capitalei, unde merge în fiecare zi pentru a discuta cu clientul său.

Apărătorul a menţionat că i s-a comunicat că Sorin Oprescu a fost dus, la ora 17.10, la un spital din Bucureşti, fără a i se spune care este unitatea sanitară.

Viorel Mocanu a mai adăugat că nu este normal ca un membru al familiei sau avocaţii să nu fie anunţaţi că edilul Capitalei s-a simţit rău.Citeşte şi: Sorin Oprescu, dus de urgenţă la spital

Parteneri
Parteneri
sati