Antena 3 CNN Actualitate Avocata asistentei de la Giuleşti: Era o angajată exemplară, iubea foarte mult copiii (VIDEO)

Avocata asistentei de la Giuleşti: Era o angajată exemplară, iubea foarte mult copiii (VIDEO)

Avocata asistentei de la Giuleşti: Era o angajată exemplară, iubea foarte mult copiii (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Aug 2010   •   14:47

Asistenta de la Maternitatea Giuleşti era una exemplară, fusese propusă ca şefă de secţie, însă a refuzat, din dragoste pentru copii. Este declaraţia avocatei Simona Luciana Pârvu, cea care o reprezintă pe femeie în faţa legii. Aceasta a infirmat şi zvonul potrivit căruia femeia s-ar fi aflat la o petrecere atunci când a izbucnit incendiul.

Potrivit avocatei, asistenta Florentina Cârstea a avut nevoie să folosească toaleta, deşi părăsirea secţiei de reanimare este interzisă. Ea ar fi anunţat o colegă de la secţia de cezariene căriea i-ar fi cerut să supravegheze copiii de la reanimare, însă aceasta fusese chemată în sala de operaţii.

Procurorii spun că asistenta a lipsit timp de 12 minute din secţie, exact în momentul în care a izbucnit incendiul.Ei arată în motivare că asistenta a sfidat atribuţiile înscrise în fişa postului. Avocata femeii spune că în momentul în care aceasta a ajuns în salon a încercat să spargă mai multe geamuri pentru a lăsa aerul să intre.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca judecătorii să stabilească dacă va rămâne în arest preventiv 29 de zile.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: asistenta giulesti maternitate
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close