Antena 3 CNN Actualitate Avocata familiei Melencu susține că Luiza nu a fost, de fapt, în casa lui Dincă! Pe ce își bazează afirmația

Avocata familiei Melencu susține că Luiza nu a fost, de fapt, în casa lui Dincă! Pe ce își bazează afirmația

În plin proces, ies la iveală detalii halucinante din cazul „Caracal”. Avocata familiei Melencu susține, cu două argumente, că Luiza nu a fost, de fapt, în casa lui Gheorghe Dincă.

Avocata familiei Melencu susține că Luiza nu a fost, de fapt, în casa lui Dincă! Pe ce își bazează afirmația
26 Mai 2020   •   23:45

Gheorghe Dincă a afirmat că a ținut-o pe Luiza Melencu preț de câteva zile în locuința sa din Caracal. Mai mult, în prima zi a violat-o atât el, cât și Ștefan Risipiceanu, după cum mărturisea „monstrul din Caracal” și după cum au și concluzionat procurorii DIICOT în rechizitoriu.

Carmen Obîrşanu, avocata familiei Luizei Melencu spune însă că fata nu a fost niciodată în casa lui Gheorghe Dincă, ci că „procurorii aveau nevoie de o confirmare care să le susţină povestea cu Luiza omorâtă în casa lui Dincă. Din fericire, această confirmare nu a venit din America”.

Totodată, avocata a declarat pentru evz.ro că în rechizitoriu sunt descrise cu lux de amănunte „grozăviile pe care procurorii pretind că s-au petrecut în acea casă”. Vorbim inclusiv despre faptul că Luiza Melencu a fost obligată să facă sex oral cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipiceanu.

Privind de acest aspect, Carmen Obîrșanu a mărturisit că „Dincă nu prea era prieten cu spălatul. Ca să nu mai vorbesc despre Risipiţeanu, care era un om al străzii”.

Motiv pentru care, crede Carmen Obîrșanu, „dacă s-ar fi petrecut acele grozăvii cu cei doi nespălaţi, Luiza ar fi vomat. Sau, cel puţin, ar fi salivat abundent. Ori în casă nu s-au găsit nici un fel de urme, nici de vomă, nici de salivă”.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Luiza Melencu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close