Antena 3 CNN Actualitate Avocata Laura Voicu, pe Facebook: "Să-ţi fie ruşine, domnule decan al Baroului Bucureşti!"

Avocata Laura Voicu, pe Facebook: "Să-ţi fie ruşine, domnule decan al Baroului Bucureşti!"

Avocata Laura Voicu, pe Facebook: "Să-ţi fie ruşine, domnule decan al Baroului Bucureşti!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2015   •   11:33

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, achetată sub control judiciar pentru că ar fi atestat ilegal că un bărbat este avocat stagiar în Baroul Bucureşti şi l-a trimis să o reprezinte la DNA, face un apel pe Facebook la colegii de breaslă, cărora le cere să nu o mai însoţească la DNA, mâine, la judecarea contestaţiei, pentru "a nu li se întâmpla lucruri" din cauza ei.

"Să-ţi fie ruşine, domnule decan al Baroului Bucureşti!" îşi începe Laura Voicu postarea pe pagina sa de Facebook, mulţumindu-le totodată tuturor avocaţilor care au susţinut-o, "pentru că solidaritatea nu este perimată (cel putin la cei care au verticalitate şi sistem de valori) vor fi cercetaţi de BB pentru ajutorul dat".

"Sa-ti fie rusine domnule decan al Baroului Bucuresti! Toti avocatii care m-au sustinut, pentru ca solidaritatea nu este perimata (cel putin la cei care au verticalitate si sistem de valori) vor fi cercetati de BB pentru ajutorul dat. Pentru faptul ca au fost langa mine in timp ce eram plimbata cu catuse la maini. Pentru ca mi-au aratat ca imi pot lipi lumea sparta in bucati de catre cei care vor sa imi inchida gura! In timp ce preocuparea "colegilor" mei era sa ma condamne fara sa stie despre ce este vorba. Maine am contestatia DNA. In continuare se vrea arestarea mea. Fac un apel catre toti colegii mei care mi-au fost alaturi in cel mai negru cosmar al vietii mele, sa nu vina maine. Imi este teama pentru ei, pentru familiile lor, pentru ceea ce iubesc. Respect tot ceea ce-au facut pentru mine si le multumesc din tot sufletul ca mi-au dat o gura de aer atunci cand totul era prabusit in jurul meu. Dar nu vreau ca din cauza mea sa li se intample lucruri, pornite, culmea, din partea celor care ar fi trebuit sa fie langa mine! Salut si sustin candidatura lui Daniel Fenechiu si sper sa se schimbe ceva. Si inca ceva, domnule decan, nu am invatat pozitia ghiocel si nici nu am de gand sa o fac. Nici macar dupa 24 de ore de puscarie", a scris Laura Voicu (fostă Vicol - n.r.), pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Facebook Alina Bica avocat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close