Antena 3 CNN Actualitate Avocata poliţistei violate din Balş: Am renunţat la caz, pentru a nu-i îngreuna situaţia Melaniei Renghea

Avocata poliţistei violate din Balş: Am renunţat la caz, pentru a nu-i îngreuna situaţia Melaniei Renghea

Avocata poliţistei violate din Balş: Am renunţat la caz, pentru a nu-i îngreuna situaţia Melaniei Renghea
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    29 Apr 2013   •   15:08

Avocata poliţistei violate din Balş, care a renunţat la cazul Melaniei Renghea, susţine că a recurs la acest gest pentru a nu-i îngreuna situaţia fostei sale cliente şi neagă acuzaţiile pe care aceasta i le aduce.

"Mă frământa o situaţie în care nu mai puteam să-i fac o apărare serioasă doamnei Melaniei Renghea. N-aş vrea să intru în detalii pe această situaţie. (...) Dat fiind faptul că între Melania Renghea şi părinţii ei s-au întâmplat nişte lucruri nelalocul lor, am decis că ar fi corect din partea mea să mă retrag din acest dosar", a declarat Mihaela Olaru, fosta apărătoare a Melaniei Renghea, luni, la Atena 3.

Mihaela Olaru vorbeşte despre un conflict între poliţista din Bals şi părinţii ei, şi spune că dacă ar fi continuat să o reprezinte pe Melania Renghea i-ar fi îngreunat situaţia.

"Pentru a nu-i îngreuna situaţia, de asta am decis să mă retrag", a adăugat avocata Olaru, la Antena 3.

Poliţista Melania Renghea din Balş, care îi acuză pe şefii Poliţiei Olt că i-au distrus viaţa după scandalul sexual din 2012, susţine că a aflat de ce a fost părăsită de avocat
.

"Am aflat că a fost colegă de promoţie (avocata - n.r.) sau de clasă cu unul din făptuitorii pe care eu i-am acuzat, precum şi cu avocata unui alt făptuitor. Şi mă gândesc că din cauza aceasta a aşteptat momentul prielnic pentru a mă lăsa descoperită", a declarat, luni, Melania Renghea, la Antena 3.

În intervenţia de la Antena 3, avocata Mihalea Olaru a confirmat că îl cunoaşte pe unul dintre cei reclamaţi.







×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close