Antena 3 CNN Actualitate Avocaţii au devenit vânători de victime. Avocatul lui Mircea Băsescu, acuzat de trafic cu despăgubiri

Avocaţii au devenit vânători de victime. Avocatul lui Mircea Băsescu, acuzat de trafic cu despăgubiri

Avocaţii au devenit vânători de victime. Avocatul lui Mircea Băsescu, acuzat de trafic cu despăgubiri
de S.T.    |    12 Sep 2014   •   20:47

Numeroşi magistraţi şi avocaţi au devenit vânători de victime ale accidentelor rutiere. Aceştia vor să obţină despăgubiri cât mai mari, evident, după ce sunt convinşi că vor încasa comisioane substanţiale.

Vineri seară, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei", Dana Grecu a prezentat un caz cutremurător. Un bătrân de 72 de ani, victima mafiei din justiţie, a povestit drama prin care trece.

Constantin Meşca a fost lovit pe o trecere de pietoni, suferind răni grave la ambele picioare. Accidentul s-a produs în 2009, în Tecuci.

Bărbatul este reprezentat în scopul de a obţine despăgubiri de Taşcă Nelu, avocatul lui Mircea Băsescu, însă nu se cunoaşte modul în care s-a ajuns aici.

Bătrânul spune că nu a semnat niciun act pentru ca vreun avocat să-l reprezinte în scopul primirii unor despăgubiri pentru accidentului care i-a distrus viaţa.

Dana Grecu a prezentat telespectatorilor săi împuternicirea prin care Nelu Taşcă, avocatul fratelui preşedintelui Traia Băsescu, este mandatat să-l reprezinte pe domnul Mecşa.



După cum se poate observa în imaginea de mai sus, în dreptul persoanei reprezentate nu există nicio semnătură, ceea ce face ca actul de împuternicire să fie nul.

De ce instanţa a acceptat acest document?

De ce victima accidentului a aflat anul acesta că există încă din 2012 un proces în care se cer despăgubiri pentru accidentului pe care l-a avut? 

Rămân întrebări la care nu se ştie când vor există răspunsuri.

Un lucru e cert: tragediile rutiere sunt mină de aur pentru mafia din justiţie!

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".



×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Dana Grecu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close