Antena 3 CNN Actualitate Avocatul acuzat că a comandat moartea soţiei susţine că totul e o înscenare

Avocatul acuzat că a comandat moartea soţiei susţine că totul e o înscenare

Avocatul acuzat că a comandat moartea soţiei susţine că totul e o înscenare
Sursa foto: Foto: Videonews
21 Iun 2011   •   22:55

În timp ce procurorii potrivesc piesele de puzzle, avocatul acuzat că a comandat moartea soţiei dă vina pe o teorie a conspiraţiei. Bărbatul susţine că totul este o înscenare pusă la cale de asasin şi de mama acestuia. Are şi un aliat puternic. Fiica lui de 21 de ani, care este convinsă că mama ei nu a fost ucisă la comanda tatălui.

"Chiar asasinul influenţat de mama lui este victima acestei conspiraţii" - asta a declarat, în faţa judecătorilor, avocatul Victor Teodorescu.

Acesta mai spune că este o răzbunare, pentru că i-ar fi ajutat pe anchetatori să îl prindă pe asasin. Fiica lui Teodorescu este pregătită să jure pentru nevinovăţia tatălui ei. Dar nu are cui.

"Deocamdată, procurorii nu mă iau în seamă, dar ar trebui să mă ia în seamă, la un moment dat. Am fost şocată şi mi se pare nedrept. Mi se pare că toată lumea se bagă în treburile noastre. În treburi care pe nimeni nu privesc", susţine Oana Teodorescu, fiica acuzatului.

Procurorii au dat publicităţii conţinutul principalei probe de la dosar. Biletul cu instrucţiunile crimei. "Îţi iei o legitimaţie de angajat Electrica, te prezinţi la poartă, întrebi dacă e numărul 8 sau 58. Întrebi dacă familia Teodorescu este între 13.30 şi 14.00..."

"Am zis de la început că este o înscenare", susţine fiica avocatului.

Cât despre acuzaţiile că ar fi golit conturile soţiei sale, Victor Teodorescu a avut un răspuns tranşant: "Aşa este. Doar nu era să las banii acolo".
"
Este absolut normal să ia bani din conturile mamei,  este absolut firesc", spune şi Oana Teodorescu.

 



×
Subiecte în articol: avocat scenariu deces sotie asasin
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close