Antena 3 CNN Actualitate Avocatul acuzat că a comandat uciderea soţiei cere ca biletul acuzator să fie reanalizat

Avocatul acuzat că a comandat uciderea soţiei cere ca biletul acuzator să fie reanalizat

Avocatul acuzat că a comandat uciderea soţiei cere ca biletul acuzator să fie reanalizat
Sursa foto: Foto: Videonews
01 Iul 2011   •   21:05

Dezvăluiri şocante în cazul avocatului braşovean acuzat că a comandat uciderea soţiei sale. În biletul cu indicaţiile pentru crimă, Victor Teodorescu a stabilit până şi ora şi timpul de afară la care trebuie ucisă soţia lui. Vineri, el le-a cerut anchetatorilor ca biletul acuzator să fie analizat şi de un alt expert, plătit de el. Tot vineri însă judecătorii i-au respins cererea de înlocuire a arestării preventive cu interdicţia de a părăsi ţara.

Avocatul Victor Teodorescu stă închis în baza unei probe zdrobitoare. Un bilet obţinut de anchetatori de la tânărul care a ucis-o pe soţia avocatului, care conţine instrucţiuni detaliate cu privire la crimă.

"Ai la dispoziţie cinci ore să te pregăteşti. Ideal ar fi să acţionezi la ora 15.00-15.15, azi, mâine s-ar putea să fie prea târziu, se menţionează în biletul crimei."

E discursul unui om rece şi dur, fără sentimente şi extrem de calculat.

"Să porţi salopetă şi s-o omori cu un cuţit şi-un levier", i-ar fi spus avocatul lui Erwin Preşmereanu. Totul ca să lase impresia unui jaf. 
Procurorii vorbesc de un caz unic în istoria criminalisticii, care l-a făcut pe Marius Iacob, avansat recent ca prim-adjunct al procurorului general, să iasă din nou pe teren.

"Pe parcursul cercetărilor, la dosar a fost depus un înscris pe care noi l-am expertizat grafic şi experţii Institutului de Criminalistică au concluzionat că aparţine suspectului principal Teodorescu Victor", a declarat Marius Iacob.
" Azi e vreme proastă, lumea merge cu capu-n pământ. De mâine până duminică e cald", ar fi scris avocatul, sugerându-i ucigaşului că în acea zi ar putea scăpa fără să fie văzut.

 


Procurorii susţin că mobilul crimei sunt banii pe care avocatul îi datora mai multor persoane. Victor Teodorescu ar fi urmat să încaseze cele două poliţe de asigurare de viaţă făcute pe numele soţiei în valoare de zeci de mii de euro.

"Am găsit nişte dovezi cu privire la datorii, dar vom stabili la finalul anchetei pe care o desfăşurăm cuantumul acestor datorii", a mai precizat Marius Iacob, prim-adjunct al procurorului general.

"Nu avea datorii aşa de mari cum s-a bătut moneda", a declarat Lorette Luca, avocatul inculpatului.

Avocatul Victor Teodorescu urmează a fi supus unei expertize psihiatrice.

×
Subiecte în articol: avocat ucidere sotie comanda bilet
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close