Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Alice Drăghici: Codruţ Marta este în viaţă. Nimeni nu s-a străduit să-l caute

Avocatul Alice Drăghici: Codruţ Marta este în viaţă. Nimeni nu s-a străduit să-l caute

Avocatul Alice Drăghici: Codruţ Marta este în viaţă. Nimeni nu s-a străduit să-l caute
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    20 Aug 2015   •   22:28
Avocatul Alice Drăghici este de părere că fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, dispărut din 2012, este în viaţă, dar nimeni nu îşi dă interesul să-l caute cu adevărat.
 
"În mod evident, Codruţ Marta este în viaţă. Nimeni nu s-a străduit să-l caute", a spus avocatul Alice Drăghici, joi, la o Ediţie specială, de la Antena 3.
 
Mai mult, avocatul consideră că situaţia aceasta începe să se asemene cu cazul Elodia, femeia fiind căutată de ani de zile.
 
Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, dispărut în condiţii misterioase, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul prostituatelor de lux. 
 
Andreea Marta este acuzată de procurori că a racolat mai multe tinere, unele care proveneau din familii modeste şi le-a obligat să se prostitueze cu diverşi afacerişti bogaţi. Clienţii plăteau în schimbul unei asemenea escapade chiar şi până la 10.000 de euro. 
 
Judecătorii au decis ca Andreea Marta să plătească fetelor abuzate 10.000 de euro şi câteva mii de lei şi să facă 95 de ore de muncă prestată în folosul comunităţii.
 

×
Subiecte în articol: Codrut Marta Editie Speciala
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close