Antena 3 CNN Actualitate Avocatul arestaţilor din cazul Deta: Clienţii mei nu au spus că sunt nevinovaţi. Fiecare să răspundă pentru ce a făcut

Avocatul arestaţilor din cazul Deta: Clienţii mei nu au spus că sunt nevinovaţi. Fiecare să răspundă pentru ce a făcut

Avocatul arestaţilor din cazul Deta: Clienţii mei nu au spus că sunt nevinovaţi. Fiecare să răspundă pentru ce a făcut
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Iul 2011   •   15:31
Camelia Ţăranu, avocatul celor patru arestaţi în scandalul Deta, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 3. Aceasta a declarat că nu cunoaşte detalii despre percheziţiile de astăzi, însă a oferit detalii despre ziua în care fiul cel mic al primarului din Deta, Călin Roman, a fost arestat.

Ce pot să menţionez este că s-a mai efectuat o percheziţie la domiciliul clientului, la care nu au fost găsite aceste arme despre care îmi vorbiţi acum”, a declarat avocatul.

Nu am discutat despre percheziţia de astăzi cu clientul meu. Pe baza discuţiilor anteriore, ştiu că, după incident, a plecat la spital pentru acordarea serviciilor medicale cu fratele său şi apoi s-a întors la locuinţa sa din Deta şi a dormit."

S-a trezit înainte de percheziţie cu cinci minute, ca urmare a scandalului pe care l-a făcut partea vătămată în faţa casei sale”, a declarat Camelia Ţăranu.

Avocata a precizat că nu consideră că clienţii săi au fost favorizaţi de poliţie, întrucât primarul din Deta nu se înţelegea bine cu şeful Poliţiei. „Din informaţiile pe care le deţin, domnul primar nu se afla în relaţii cordiale cu şeful poliţiei, cu domnul Goloşie”.

"Clienţii mei nu au spus că sunt nevinovati. (...) Fiecare trebuie să răspundă pentru ce a făcut. Adică să nu răspundă numai clienţii mei pentru că sunt fiii primarului", a adăugat avocatul.
 

×
Subiecte în articol: scandal Deta avocat
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close