Antena 3 CNN Actualitate Avocatul atacatorului din cartierul Militari: Vrea să coopereze şi să fie sincer

Avocatul atacatorului din cartierul Militari: Vrea să coopereze şi să fie sincer

Avocatul atacatorului din cartierul Militari: Vrea să coopereze şi să fie sincer
Sursa foto: Foto: wallpaper-million.com
24 Noi 2013   •   17:55
Avocatul atacatorului din cartierul Militari a declarat, într-o intervenţie televizată, că tânărul client s-a predat pentru că vrea să coopereze şi să fie sincer cu organele. 
 
"Vrea să coopereze şi să fie sincer cu organele de anchetă pentru că asta este formula succesului juridic şi de lămurire a unei agresiuni care a avut loc sub o stare de panică."
 
Avocatul a explicat şi care este varianta de adevăr a atacatorului.
 
"Varianta lui este că, văzând ce se întâmplă în faţa blocului, respectiv că surorile lui erau bătute de mai mulţi bărbaţi şi o femeie, avea pistolul neletal cu gloanţe de cauciuc, a tras două focuri de avertisment în sus, sperând că atacatorii se vor potoli. Aceştia nu au făcuit acest lucru şi s-au îndreptat asupra lui, violent. Şi în acel moment el a tras în direcţia acestora. O femeie şi-a pierdut un ochi, dar el nu a avut intenţia să facă acest lucru. Mi-a dat cuvântul de onoare că Intervenţia lui a fost determinată de o stare de provocare şi un atac de panică pe care l-a făcut în momentul în care a văzut că surorile lui erau călcate în picioare, la propriu."
 
Atacatorul din cartierul Militari s-a predat duminică, în jurul orei 16:50, la Secţia 20 de Poliţie din Capitală. 
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close