Antena 3 CNN Actualitate Avocatul braşovean acuzat că a comandat uciderea soţiei sale, reţinut pentru 24 de ore

Avocatul braşovean acuzat că a comandat uciderea soţiei sale, reţinut pentru 24 de ore

Avocatul braşovean acuzat că a comandat uciderea soţiei sale, reţinut pentru 24 de ore
Sursa foto: Foto: ziuadevest.ro
15 Iun 2011   •   08:21
Update:  Magistraţii au emis în numele lui Victor Teodorescu ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Avocatul din Braşov care ar fi comandat uciderea soţiei sale a fost reţinut., fiind acuzat de instigare la omor calificat. Avocatul i-ar fi dat criminalului indicaţii scrise într-un bilet. Expertiza grafologică a confirmat faptul că scrisul îi aparţine avocatului

Avocatul braşovean Victor Teodorescu este acuzat că a comandat uciderea soţiei sale pentru a încasa asigurarea de viaţă, cazul fiind o premieră în România, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Teodorescu a fost pus sub învinuire pentru acuzaţia de instigare la omor, respectiv că l-a plătit pe Erwin Victor Preşmereanu pentru a-i ucide soţia, în contul unei datorii pe care ar fi avut-o mama autorului la avocat, de circa 60.000 de euro, precizează sursele citate.

Soţia vocatului, Violeta Teodorescu, în vârstă de 45 de ani, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Braşov, pe 29 martie. Ea a fost înjunghiată cu un cuţit de 25 de ori în gât, iar la cap avea 15 lovituri cu un corp dur.

Principalul suspect, Erwin Victor Preşmereanu, a fost arestat preventiv pe 2 aprilie, fiind acuzat de omor deosebit de grav, în urma amprentelor care s-au găsit în apartamentul soţilor Teodorescu. Preşmereanu şi-a susţinut nevinovăţia şi a refuzat să îi fie prelevate probe biologice.

Anchetatorii au aflat că mama suspectului este o fostă clientă a avocatului.

Erwin Victor Preşmereanu, în vârstă de 21 de ani, era în timpul unei condamnări cu suspendare, sub supraveghere. În 2008, el a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri.

Avocatul va fi adus în Bucureşti pentru audieri.


×
Subiecte în articol: avocat sotie cutit datorie
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close