Antena 3 CNN Actualitate Avocatul braşovean care ar fi comandat moartea soţiei sale va fi trimis în judecată

Avocatul braşovean care ar fi comandat moartea soţiei sale va fi trimis în judecată

Avocatul braşovean care ar fi comandat moartea soţiei sale va fi trimis în judecată
Sursa foto: Foto: footballgeorge.freeblogit.com
08 Aug 2011   •   19:19

Avocatul braşovean care ar fi comandat uciderea soţiei sale va fi trimis în judecată. Victor Teodorescu este acuzat de instigare la omor deosebit de grav şi achitarea unei sume de bani pentru înfăptuirea unei crime. Avocatul şi presupusul ucigaş, Victor Preşmereanu, au fost aduşi azi în faţa magistraţilor pentru prezentarea probelor.

Unul dintre apărătorii celor doi a cerut mutarea procesului la altă instanţă.

Procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au făcut, în 12 iulie, reconstituirea crimei în cazul soţiei avocatului braşovean Victor
Teodorescu, care a fost ucisă pe 29 martie, la comanda acestuia, ucigaşul plătit fiind adus la locuinţa avocatului din cartierul Noua, unde a avut loc omorul. Victor Erwin Preşmereanu a fost arestat preventiv pentru omor în 2 aprilie. Ulterior, avocatul şi fostul procuror, Victor Teodorescu, a fost pus sub învinuire pentru acuzaţia de instigare la omor, el fiind arestat preventiv în 16 iunie.

Potrivit anchetatorilor, Teodorescu l-ar fi plătit pe Erwin Victor Preşmereanu pentru a-i ucide soţia, în contul unei datorii pe care ar fi avut-o mama autorului la avocat, de aproximativ 60.000 de euro. Avocatul ar fi avut, la rândul său, datorii foarte mari, aproximativ 300.000 de lei.

Violeta Teodorescu, în vârstă de 45 de ani, a fost găsită moartă în locuinţa sa, în 29 martie. Ea a fost înjunghiată cu un cuţit de 25 de ori în gât, iar la cap avea 15 lovituri cu un corp dur.

Victor Teodorescu şi soţia lui, Violeta Teodorescu, în vârstă de 45 de ani, fost medic psihiatru şi consultant la o firmă cu profil medical, locuiau într-o vilă pe strada Brazilor din cartierul Noua din Braşov şi aveau împreună o fată de 21 de ani. Cei doi erau cunoscuţi de vecini ca fiind o familie foarte liniştită, care nu crea probleme nimănui.

 




×
Subiecte în articol: avocat Brașov ucigas sotie injunghiata
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close