Antena 3 CNN Actualitate Avocatul care şi-a ucis soţia la comandă neagă acuzaţiile, dar un apropiat al omului confirmă

Avocatul care şi-a ucis soţia la comandă neagă acuzaţiile, dar un apropiat al omului confirmă

Avocatul care şi-a ucis soţia la comandă neagă acuzaţiile, dar un apropiat al omului confirmă
Sursa foto: Foto: lyfeandlyrics.wordpress.com
17 Iun 2011   •   23:48

A spus că vrea să omoare un cămătar. Şi a sfârşit prin a comanda moartea soţiei sale. Un partener de afaceri al avocatului a vorbit, în exclusivitate, pentru Observator despre datoriile, dar şi despre gândurile criminale ale bărbatului. Planul crimei se pare că a fost conceput chiar în fostul cabinet al Elodiei, în care stă acum mama asasinului. Imediat după crimă, bărbatul a golit conturile soţiei, dar a luat şi banii de pe asigurările de viaţă.

Procurorii, însă, sunt convinşi că bărbatul a comandat moartea soţiei sale pentru bani. Violeta Teodorescu, soţia avocatului, era un medic psihiatru foarte cunoscut şi apreciat în Braşov.

Strânsese peste 40.000 de euro. Despăgubirile de pe cele trei asigurările de viaţă, însumate, au ajuns la peste 50.000 de euro. La aceşti bani se mai adaugă şi diferite sume din alte conturi bancare familiale. Absolut toţi banii au fost ridicaţi de avocat, după moartea soţiei.

Pentru misiunea lui diabolică, bărbatul a încercat să angajeze mai mulţi asasini. Printre ei, chiar şi unul dintre martorii acuzării. El a refuzat.
Traficantul de droguri de 21 de ani a acceptat. Acesta le-a mărturisit procurorilor că avocatul i-ar fi promis ştergerea datoriei, dar şi 20.000 de euro.

A primit instrucţiunile pe mai multe coli A 4. Avocatul l-ar fi învăţat să se îmbrace într-o salopetă, să aibă o legitimaţie falsă şi să se dea drept instalator. Foile au fost arse şi aruncate la toaletă de avocat. Însă, asasinul a păstrat două pagini, pe care le-a arătat procurilor. Planul crimei ar fi fost conceput într-un loc în care anchetatorii şi, în special, Marius Iacob, îl ştiau foarte bine

Aseară, Victor Teodorescu nici nu şi-a mai angajat avocat. A fost reprezentat din oficiu. Bărbatul a negat acuzaţiile, despre care a spus că sunt sinistre şi îi răsucesc cuţitul în inimă. Nu i-a impresionat deloc pe judecători şi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

 


×
Subiecte în articol: avocat sotie crima plan datorie bani Elodia
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close