Antena 3 CNN Actualitate Avocatul complicelui lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea: ”Nu a văzut pe nimeni. Sunt probe ADN...”

Avocatul complicelui lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea: ”Nu a văzut pe nimeni. Sunt probe ADN...”

Avocatul complicelui lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea: ”Nu a văzut pe nimeni. Sunt probe ADN...”
28 Noi 2019   •   15:27

Vlad Valentin, avocatul lui Ștefan Risipiceanu, posibilul complice al lui Gheroghe Dincă, în cazul Luizei Melencu, a făcut mai multe declarații după proces.

"Nu sunt multe probe şi, de fapt, tind spre zero. Există doar anumite probe, dar care nu îl leagă direct pe inculpatul Risipiceanu de săvârşirea unei fapte, mai ales de cea de viol. Instanţa va rămâne în pronunţare, urmând să stabilească dacă există aceste probe, dacă există temeiul. Sunt probe ADN, nu vă pot spune mai multe. S-a desfăşurat în camera de consiliu, presa nu a avut acces. 

El nu recunoaşte nimic. Instanţa va pronunța o hotărâre şi va stabili dacă va admite propunerea de arestare preventivă. Nu a recunoscut de la început. Nici înainte, nici în sală. Nu recunoaşte nimic, nu a văzut pe nimeni. Este posbil ca instanţa să nu pronunţe o hotărâre care să dispună arestarea preventivă, eventual un control judiciar sau arest la domiciliu. Dânsul a rămas în sala să aştepte pronunţarea ", a declarat avocatul.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close