Antena 3 CNN Actualitate Avocatul criminalului din Caracal: „Dincă recunoaște două crime. Nu le cunoștea pe fete dinainte”. Spune că Luiza l-a însoțit de bunăvoie, a lovit-o și apoi...

Avocatul criminalului din Caracal: „Dincă recunoaște două crime. Nu le cunoștea pe fete dinainte”. Spune că Luiza l-a însoțit de bunăvoie, a lovit-o și apoi...

Avocatul criminalului din Caracal: „Dincă recunoaște două crime. Nu le cunoștea pe fete dinainte”. Spune că Luiza l-a însoțit de bunăvoie, a lovit-o și apoi...
de S.T.    |    03 Aug 2019   •   12:31

Anchetatorii continuă percheziția la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut două crime, a ajuns, sâmbătă, la locuinţa sa din Caracal, unde participă, alături de procurorii DIICOT, la cercetări.

Familia Alexandrei a aflat că ADN-ul fetei coincide cu cel din oasele şi cenuşa recoltate.

Claudiu Lascoshi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a spus sâmbătă la Antena 3 că situația cu Alexandra este clară, dar în ceea ce o privește pe Luiza nu este încă lămurită situația.

Trupul Alexandrei a fost incinerat în acel butoi, spune avocatul.

Gheorghe Dincă recunoaște două crime. „Din ce cunosc eu, Luiza nu a fost îngropată. El a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei. Spune că a luat-o pe Luiza, a mers spre domiciliul lui. Conform declarației lui, ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Nu se cunoșteau dinainte. Nici cu Alexandra nu se cunoștea”, a spus avocatul bărbatului.

Întrebat ce a mai declarat Gheorghe Dincă anchetatorilor în legătură cu Luiza, avocatul a spus că Dincă susține că a lovit-o, fata a căzut, s-a lovit și ar fi decedat.

În ceea ce o privește pe Alexandra, el declară că ar fi violat-o. În cazul Luizei el susține că nu a fost viol, a precizat avocatul lui Gheorghe Dincă.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că nu crede că într-un butoi poate fi ars un corp uman în întregimea lui.

„Cred că au fost arse niște resturi și trebuie verificată această pistă, să vedem dacă nu a îngropat bucăți din victime în alte părți sau acele bucăți nu au fost dezgropate de animale sau date la animale.

Au fost cazuri și înainte de Revoluție în care anumiți criminali și-au aruncat cadavrele la animale și n-au mai putut fi găsite”, spune avocatul.

Tonel Pop a solicitat un experiment judiciar în cazul care a șocat România.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close