Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Dan Chitic, la ”Descoperiți”. Cum a folosit Traian Băsescu ”ferme cibernetice” la alegerile prezidențiale

Avocatul Dan Chitic, la ”Descoperiți”. Cum a folosit Traian Băsescu ”ferme cibernetice” la alegerile prezidențiale

Avocatul Dan Chitic, la ”Descoperiți”. Cum a folosit Traian Băsescu ”ferme cibernetice” la alegerile prezidențiale
02 Iun 2019   •   00:05

Informații incredibile făcute publice de avocatul Dan Chitic, sâmbătă, la ”Descoperiți” cu Andreea Sava.

Acesta a relatat, în premieră, cum Traian Băsescu ar fi folosit ”ferme cibernetice” pentru promovarea în mediul online, existența acestora este cunoscută procurorilor, dar informația a fost ”uitată” într-un sertar.

”În dosarul Poșta este mărturia unei persoane din Galați, provider de internet local, care a fost cumpărat de un provider național, și care a achiziționat cu o parte din bani un număr important de computere, o putere de calcul foarte mare. Declarația sa, în 2009, este că a avut o astfel de fermă, care i-a servit președintelui Băsescu în campania electorală pentru prezidențiale. Există o declarație scrisă în acest caz, dată în fața procurorului Lăncrănjan, care a disjuns acest dosar. Este confirmat sub jurământ, în fața procurorilor DNA. Acest fermier cibernetic nu era singur. Era unul dintre cei importanți, dar nu cel mai important. S-a făcut o translație de la puterea lui Băsescu la puterea lui Iohannis” a spus avocatul Dan Chitic.

Surprinzător sau nu, de dosarul disjuns nu se mai știe nimic, deși dosarul din care s-a făcut disjungerea a fost demult trimis în judecată.

”Probabil nu o să mai știm niciodată nimic” a conchis Dan Chitic.

Alexandra Lăncrănjan este procurorul care instrumentează acum dosarul ”Tel Drum”.

×
Subiecte în articol: Descoperiți andreea sava
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close