x close

Avocatul din oficiu al criminalului din Caracal: „A plecat pentru a-i cumpăra Alexandrei mâncare și medicamente. A omorât-o pentru că a prins-o cu telefonul în mână”

07 Aug 2019   •   22:19
Avocatul din oficiu al criminalului din Caracal: „A plecat pentru a-i cumpăra Alexandrei mâncare și medicamente. A omorât-o pentru că a prins-o cu telefonul în mână” foto- Antena 3

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al unui Gheorghe Dincă, a făcut declarații, în exclusivitate pentru „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, legate de cum a ajuns inculpatul să comită crimele. 

„Inculpatul a spus că a plecat la solicitarea Alexandrei pentru a-i lua niște medicamente și să cumpere ceva de mâncare. Așa s-a justificat plecare de acasă. Că dânsul apoi s-a dus și a mai luat și o cartelă și a mai dat și un telefon nu mai e un secret. Am fost destul de explicit.. dânsul când s-a întors acasă și a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână s-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar nu se gândea că o omoară”, a mai spus avocatul. 

Avocatul a explicat că, potrivit declarațiilor date de Dincă, și pe Luiza Melencu ar fi omorât-o tot în urma unui conflict verbal. 

Citeşte mai multe despre:

avocat Gheorghe Dincă Sinteza Zilei Caracal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati