Antena 3 CNN Actualitate Avocatul familiei Luizei, ipoteză-șocantă: „Anumiți criminali au aruncat cadavrele la animale și n-au mai putut fi găsite”

Avocatul familiei Luizei, ipoteză-șocantă: „Anumiți criminali au aruncat cadavrele la animale și n-au mai putut fi găsite”

Avocatul familiei Luizei, ipoteză-șocantă: „Anumiți criminali au aruncat cadavrele la animale și n-au mai putut fi găsite”
Sursa foto: Sursă foto: captură Antena 3
de S.T.    |    03 Aug 2019   •   12:57

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că nu crede că într-un butoi poate fi ars un corp uman în întregimea lui.

„Cred că au fost arse niște resturi și trebuie verificată această pistă, să vedem dacă nu a îngropat bucăți din victime în alte părți sau acele bucăți nu au fost dezgropate de animale sau date la animale.

Au fost cazuri și înainte de Revoluție în care anumiți criminali au aruncat cadavrele la animale și n-au mai putut fi găsite”, spune avocatul.

Tonel Pop a solicitat un experiment judiciar în cazul care a șocat România.

„Nouă nu ni s-a spus dacă probele ADN luate de la locuința Luizei au fost comparate cu probele ridicate de la locul faptei. Nu ne explică. Cer în mod oficial să fie înștiințată familia dacă acele probe au fost comparate referitor la ADN”, a spus avocatul familiei Luizei.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close