Antena 3 CNN Actualitate Avocatul familiei Luizei, după ce a vizitat casa lui Gheorghe Dincă: „Miroase a cadavru peste tot. Și din pământ iese mirosul”

Avocatul familiei Luizei, după ce a vizitat casa lui Gheorghe Dincă: „Miroase a cadavru peste tot. Și din pământ iese mirosul”

Avocatul familiei Luizei, după ce a vizitat casa lui Gheorghe Dincă: „Miroase a cadavru peste tot. Și din pământ iese mirosul”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    06 Aug 2019   •   13:50

În toată casa lui Gheorghe Dincă miroase a cadavru. Duhoarea răzbate din pereţi, din podea, de peste tot, spune îngrozit avocatul familiei Luizei Melencu.

„Nu vorbesc numai despre subsol. Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ținut fetele, cu patul acela de fier înfiorător, pute totul a cadavru. Și din pământ iese mirosul. (...)

Încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, montat, ancorat în perete. Este absolut înfiorător, un dezastru organizat aș putea spune, miroase peste tot.

Nu miroase numai în încăpere, mirosul iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereți, miroase a cadavru peste tot”, a spus avocatul.

Citiți și:

EXPERIMENT în premieră în cazul crimelor din Caracal. Antena 3 dezleagă unul dintre misterele din casa groazei. Putea Dincă să incinereze victimele? VIDEO

×
Subiecte în articol: Luiza Melencu Gheorghe Dincă Caracal
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close