Antena 3 CNN Actualitate Avocatul familiei Luizei: „Se fac presiuni, nu pot intra la cercetare”

Avocatul familiei Luizei: „Se fac presiuni, nu pot intra la cercetare”

Avocatul familiei Luizei: „Se fac presiuni, nu pot intra la cercetare”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    07 Aug 2019   •   11:35

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, spune că procurorul de caz îi interzice să participe la cercetările efectuate pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, în mod ilegal. 

„Nu este normal, există o ordonanţă dată de un alt procuror care instrumentează cazul prin care mi s-a permis să iau parte la toate actele de cercetare de la faţa locului sau din altă locaţie.

Probabil pentru că nu îi convine poziţia mea faţă de dânsul ca procuror, încearcă să blocheze accesul meu spre a cunoaşte ce fac dânșii acolo, ce s-a găsit acolo.

În continuare, nu s-au făcut alte săpături, gropi, s-au găsit fragmente de oase şi alte corpuri delicte, dar procurorul de caz prezent la faţa locului îmi interzice în mod ilegal, găseşte pretexte, încearcă să îmi facă anumite capcane pentru a mă intimida astfel încât să nu cunoaştem nici noi, nici familia, nici presa ce se întâmplă acolo”, acuză Tonel Pop.

„Am plecat de acolo pentru că mi-a interzis printr-un psiholog, care îi spunea mamei Luizei la interogatoriu să deseneze rucsacul Luizei, într-un mod absolut penibil. Mama are rucsacul în poză”, a declarat Tonel Pop. 

Anchetatorii continuă cercetările la casa lui Gheorghe Dincă, dar şi în zonele din împrejurimi.

Citiți și:

Avocatul familiei Luizei, declarații incendiare: Din acele grote miroase numai a cadavru. S-au găsit tuburi de beton. Acelea sunt adevărate buncăre

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close