Antena 3 CNN Actualitate Avocatul familiei Măceșanu: "Gheorghe Dincă recunoaște că a mințit foarte mult. Ne conduce la ideea că nu el a săvârșit crimele"

Avocatul familiei Măceșanu: "Gheorghe Dincă recunoaște că a mințit foarte mult. Ne conduce la ideea că nu el a săvârșit crimele"

Avocatul familiei Măceșanu a spus că e normal ca dosarul în care e acuzat Gheorghe Dincă să ajungă la Olt. 

Avocatul familiei Măceșanu: "Gheorghe Dincă recunoaște că a mințit foarte mult. Ne conduce la ideea că nu el a săvârșit crimele"
Sursa foto: foto- captură Antena 3
10 Ian 2020   •   16:39

"Dosarul ajunge la Olt. E normal pentru că acolo s-au săvârșit faptele de natură penală, acolo a fost găsit inculpatul Dincă, acolo era locuința lui, deci sunt îndeplinite toate condițiile".

Avocatul a mai spus că există indicii care conduc la ideea că Gheorghe Dincă nu a comis nicio crimă. 

"Sunt lucruri noi care pot fi combătute. Inculpatul oscilează între adevăr și minciună. Deci recunoaște la un moment dat că a mințit foarte mult, ceea ce ne conduce la ideea că nu el a săvârșit aceste crime. Atâta timp cât spune că că din foc nu rezulta niciun miros și fumul acela nu era negru și nici nu se vedea, mergem pe ideea că nu a ars niciun cadavru în butoi". 

Avocatul familiei Măceșanu: "Gheorghe Dincă recunoaște că a mințit foarte multe. Ne conduce la ideea că nu el a săvârșit crimele"

 

×
Subiecte în articol: avocatul familiei măceșanu
Parteneri
Femeie salvată din portbagajul unei maşini în flăcări, în Bucureşti
x close