Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Gabrielei Firea: Reluarea urmăririi penale în dosarul Firea-Băsescu, un act de normalitate

Avocatul Gabrielei Firea: Reluarea urmăririi penale în dosarul Firea-Băsescu, un act de normalitate

Avocatul Gabrielei Firea: Reluarea urmăririi penale în dosarul Firea-Băsescu, un act de normalitate
06 Ian 2015   •   10:21

Avocatul senatoarei Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, a comentat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, declaraţia procurorului general al României, prin care anunţa reînceperea urmăririi penale în dosarul în care Traian Băsescu este acuzat de şantaj.

"Este un act de normalitate şi felicit Parchetul General pentru această măsură. (...) După suspendare se reiau cercetările penale. Domnul Traian Băsescu figurează în calitate de suspect în condiţiile începerii urmăririi penale in rem, cu privire la fapte", a spus avocatul Lucian Bolcaş.

Avocatul a afirmat, la Antena 3, că nu consideră că "există posibilitatea vreunei apărări" vizavi de afirmaţiile făcute.

"Suspectul Traian Băsescu a încercat a doua zi să spună că, de fapt, el s-ar fi referit ca bărbatul doamnei Firea să plece la alte doamne, în lipsa acesteia, care era ocupată, într-adevăr, cu o comisie parlamentară cu privire la terenurile de la Nana", a spus avocatul.

Lucian Bolcaş a precizat că Traian Băsescu nu poate refuza audierea, prezenţa acestuia fiind obligatorie.

×
Subiecte în articol: Lucian Bolcas
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close