Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Gheorghe Piperea cere în instanţă suspendarea stării de alertă

Avocatul Gheorghe Piperea cere în instanţă suspendarea stării de alertă

Gheorghe Piperea vrea să ceară la Curtea de Apel București suspendarea stării de alertă, susținând că sunt încălcate drepturile fundamentale ale cetăţenilor şi vrea ca şi România să ia exemplul altor ţări care nu mai au restricţii atât de dure.

Avocatul Gheorghe Piperea cere în instanţă suspendarea stării de alertă
20 Mai 2020   •   13:29

„Mâine (joi - n.red.) voi depune in nume propriu aceasta cerere, la Curtea de apel Bucuresti. Oricine poate formula interventie, cu conditia sa aduca argumente favorabile suplimentare si sa nu duca la amanare.

Nu vreau sa bravez, dar acest demers este esential pentru democratia din România şi pentru libertatea generatiilor viitoare. Libertatile se sugruma treptat, pas cu pas (dupa cum se intituleaza si cartea, tradusa in chineză, a unui anumit domn presedinte), iar statul de drept se aneantizeaza in doze mici, greu de perceput. Daca nu prinzi de veste, ca in sindromul broastei fierte, nu mai intelegi ca esti fiert si de ce. De aceea, puteti ignora cu gratie aceasta actiune si puteti sa aplaudati cand se va instaura din nou starea de urgenta, in timp ce toata lumea in jurul nostru se trezeste la viata. Sau puteti sa va rapiti 10 minute din timp si sa reflectati la aceasta actiune", a scris Gheorghe Piperea, pe Facebook.

×
Parteneri
Mama fetiţei omorâte în Bucureşti a mărturisit cine i-a ucis copilul
x close