Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Lucian Bolcaș, despre sentința în cazul lui Liviu Dragnea: „Este o problemă de interpretare”

Avocatul Lucian Bolcaș, despre sentința în cazul lui Liviu Dragnea: „Este o problemă de interpretare”

Avocatul Lucian Bolcaș, despre sentința în cazul lui Liviu Dragnea: „Este o problemă de interpretare”
05 Iun 2019   •   09:32

Miercuri  CCR ar trebui să se pronunţe în cazul completurilor de trei judecători de la Înalta Curte, iar decizia, spun voci din PSD, ar putea influenţa procesul lui Liviu Dragnea

"Se aplică numai pentru viitor această decizie. Dragnea poate să o folosească în cazul unei contestaţii în anulare, pentru că procesul s-ar redeschide şi atunci se poate folosi în susţinerea cazului. Dar este o problemă de interpretare, în sensul că pot exista şi opinii contrare, având în vedere că această situaţie nu s-a rezolvat pe parcursul procesului. Eu opinez că ceea ce este nul anulează orice fel de act care a existat şi în aceste condiţii ar putea folosi pentru reluarea întregului proces", a declarat Lucian Bolcaş pentru DC NEWS.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat la la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu. 

×
Subiecte în articol: Lucian Bolcas Liviu Dragnea
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close