Antena 3 Actualitate Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Așteaptă să fie trimis în judecată. Nici eu, nici el nu credem că va fi pus în libertate"

Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Așteaptă să fie trimis în judecată. Nici eu, nici el nu credem că va fi pus în libertate"

20 Noi 2019   •   15:50
Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Așteaptă să fie trimis în judecată. Nici eu, nici el nu credem că va fi pus în libertate"
Sursa foto: foto- captură Antena 3

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat faptul că clientul său a studiat astăzi dosarul de urmărire penală întocmit de procurori pe numele lui. 

"N-am nicio conluzie. Gheorghe Dincă a fost la DIICOT să studieze dosarul, acele șapte volume pe care le-au studiat și ceilalți avocați. Voia și el să studieze. Nu a zis nimic după ce a studiat", a spus Lasoschi. 

Avocatul lui Dincă a mai spus că presupusul criminal din Caracal e conștient de faptul că în luna ianuarie, atunci când se împlinesc cele șase luni de când se află în arest preventiv, ar putea fi eliberat dacă nu e trimis în judecată.  Cu toate acestea, nu își face speranțe prea mari. 

"Știe procedura, dar nu că va fi pus în libertate în ianuarie, ci că urmează să fie trimis în judecată. Cunoaște procedura, dar el așteaptă să fie pus în judecată, nu în libertate pentru că nici eu, nici el nu credem așa ceva". 

În privința celor două cranii și fragmentelor osoase găsite marți pe un teren agricol din județul Olt, avocatul a spus că "Nu cunosc absolut nimic, e prima dată când aud". 

Avocatul a mai spus că nu știe când vin rezultatele de la FBI pentru a se stabili cui aparțin fragmentele osoase găsite în liziera situată la ieșirea din Caracal. "Nu știu nici eu, se așteaptă momentan". 

Gheorghe Dincă "are o stare relativ bună. Citește cărți religioase, citește mai multe.Pare mai liniștit, cel puțin astăzi mi-a părut mai liniștit", a mai spus Dincă. 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă avocatul Caracal

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close