Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Gheorghe Dincă: „Clientul meu nu și-a bătut joc de organele de anchetă. Furnizează informațiile pe care și le amintește”

Avocatul lui Gheorghe Dincă: „Clientul meu nu și-a bătut joc de organele de anchetă. Furnizează informațiile pe care și le amintește”

Avocatul lui Gheorghe Dincă: „Clientul meu nu și-a bătut joc de organele de anchetă. Furnizează informațiile pe care și le amintește”
30 Iul 2019   •   10:34

Avocatul Bogdan Alexandru, apărătorul numit din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a afirmat că acesta nu și-a bătut joc de anchetatori și că le furnizează informațiile pe care și le amintește.

Acesta a precizat că din discuțiile pe care le-a avut cu Gheorghe Dincă nu există alte victime.

Citește Și Alexandru Cumpănaşu: Raportul care dezvăluie calvarul Alexandrei pe ore. „Citiţi şi vă minunaţi!”

„Există o informație falsă în mass-media cum că clientul meu și-a bătut joc de organele de anchetă, în sensul că nu a indicat locul și că i-a plimbat. Informația este falsă. A indicat locul așa cum și l-a amintit. Cu toții am pledat pentru aflarea adevărului în cauză. Ceea ce vreau să vă transmit este că familia lui este extrem de surprinsă și nu le vine să creadă”, a precizat avocatul.

Citește Și Criminalul Gheorghe Dincă, dus în fața Instanței

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă instanta avocat Caracal
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close