x close

Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii din anchetă: „A început să aibă un regret. Am ajuns la concluzia că spune adevărul”

07 Aug 2019   •   18:25
Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii din anchetă: „A început să aibă un regret. Am ajuns la concluzia că spune adevărul” Exclusiv

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat la Antena 3 că acesta a oferit adevărul și că a fost cooperant dând indicii anchetatorilor, subliniind că prin aceste lucruri Gheorghe Dincă a început să își regrete faptele săvărșite în cazul crimelor din Caracal, adăugând că acesta poate avea răbufniri și că l-a simțit tensionat.

Nu a dus de nas anchetatorii, i-a condus în teren. Nu am fost la fața locului să știu concret. Știu că avea mai multe telefoane, dar nu știu ce a zis în legătură cu ele. Dincă a fost cooperant, a declarat adevărul și a oferit indicii. Nu pot să vă dau detalii. Din ceea ce a rezultat efectiv am ajuns la concluzia că spune adevărul. S-a găsit telefonul și a oferit indicii valide. Nu știu  la acest moment dacă testul poligraf se va mai face. În mintea lui, chiar în subconștient începe să aibă un regret. Putea răbufni oricând, chiar dacă cu mine nu a avut”, a declarat avocatul lui Dincă.

Citește Și Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii din anchetă: Își recunoaște victimele după perioada în care le-a ucis

Citeşte mai multe despre:

Gheorghe Dincă Caracal crima
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati