Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Puiu Mironescu: Clientul meu nu are nicio implicare în cazul din Piatra Neamţ

Avocatul lui Puiu Mironescu: Clientul meu nu are nicio implicare în cazul din Piatra Neamţ

Avocatul lui Puiu Mironescu: Clientul meu nu are nicio implicare în cazul din Piatra Neamţ
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    11 Ian 2013   •   17:21

Puiu Mironescu nu ar avea nicio implicare în acţiunile produse astăzi, în Piatra Neamţ, a declarat vineri avocatul acestuia, Adrian Hărătău.

"Se asociază numele clientului meu (Puiu Mironescu - n.r.) în acest caz, dar doresc să infirm în numele clientului meu orice implicare a lui în acţiunile care au avut loc azi în Piatra Neamţ. Puiu Mironescu nu are nicio grupare, niciun clan", a declarat, vineri, avocatul lui Mironescu, Adrian Hărătău, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Totodată, apărătărul lui Mironescu a ţinut să precizeze că Puiu Mironescu nu se află de doi ani în municipiul Piatra Neamţ, dar e pe teritoriul statului român. "Nu se ascunde de nimeni", a adăugat avocatul Adrian Hărătău.


Familia Mararu - implicată în afaceri cu monede de aur vechi, cu maşini furate, camătă - a fost de-a lungul vremii ţinta mai multor atacuri mafiote. Fraţii Mararu chiar au fost ţinta unui asasinat la comandă, în noiembrie 2010, în urma căruia Gheorghe a fost împuşcat mortal, iar Bogdan rănit.

Maşinile celor doi fraţi au fost incendiate între 2006 şi 2008, autorii fiind persoane din anturajul lui Puiu Mironescu, pus sub acuzare, de altfel, pentru instigare la uciderea din 14 noiembrie 2010 a lui Gheorghe Mararu, împuşcat într-o cafenea din Piatra Neamţ.

Pe 11 ianuarie 2013, Bogdan Mararu a fost din nou ţintă. Sub autoturismul său, anchetatorii au găsit un kilogram de explozibil, echivalentul a 5,5 kilograme de trinitrotoluen. (TNT).





×
Subiecte în articol: explozibil
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close